Eerste Hulp Bij Mobiliteit

Mobiliteitsvraagstukken serieus genomen!

 

Of het nu gaat om een fusie, verhuizing of heroriëntatie van uw activiteiten, veel veranderingen in een organisatie brengen een mobiliteitsvraagstuk met zich mee. Wie kan er minder gaan reizen, kunnen we het OV-gebruik verhogen en hoe lossen we het parkeerprobleem op, zijn zo maar een paar vragen die ons regelmatig gesteld worden.

Om de impact van organisatieveranderingen op het zakelijk reizen goed te kunnen beoordelen en aanpassingen goed te laten verlopen, bieden wij u praktische hulp om te beginnen. ‘Eerste Hulp Bij Mobiliteit’ noemen wij dit. Afhankelijk van onze diagnose halen wij het juiste middel uit onze EHBM-koffer zodat u maximaal bent voorbereid!

Wij inventariseren hoe het huidige beleid, regelingen en faciliteiten eruit zien. Samen met u stellen we vast wat de belangrijkste drijfveren zijn en welke concrete doelen de organisatie wil realiseren. Op basis hiervan formuleren we een basisadvies, inclusief oplossingen en quick wins. De doorlooptijd van ons EHBM-aanpak is nooit meer dan 4 weken. Met de adviezen en oplossingen kunt u dan ook direct aan de slag.

Omdat wij weten dat voorkomen beter is dan genezen, biedt Mobilys onze klanten de mogelijkheid om hun mobiliteit structureel door ons te laten managen. Met onze Mobiliteit als Service bent u gegarandeerd dat de kosten en duurzaamheid van het zakelijk reizen in uw organisatie gezond blijven.